Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Najlepsze Anime 2013

CvS

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

W tym temacie możecie dyskutować o anime, które ma zostać określone mianem "Najlepsze Anime roku 2013"
W tym temacie link padło już parę propozycji i czekam na waszą dyskusję.
Dyskusja ma polegać na argumentowaniu anime. Wystarczy podać parę cech aby zachęcić jak i do oglądania tego anime jak i aby zostało nazwane mianem "Najlepsze Anime roku 2013".
Mi mało anime przypadło do gustu , a w dodatku rok 2013 był ubogi w gatunki, które lubię.
Log Horizon- początek jak dla mnie lipny jednak potem to akcja trochę trzyma w napięciu, a jednak w Tytanach było na odwrót najpierw napięcie, potem odcinki to same crappy ;/

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Danganronpa: The Animation

Fabuła, napięcie, zagadki.

Bo tak.

A i Magi: The Kingdom of Magic

bo napięcie

bo fabuła

bo akcja

bo postacie

bo tak

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Może jest to ova ale moim zd. lepsze niż te wszystkie anime z tego roku :) Mianowicie Mirai Nikki Redial :) Piękne zakończenie anime Mirai Nikki. Pozdrawiam was i zachęcam do posłuchania tego piętknego ostu

a po tym co up i SnK :)

273511408998783345728.png
Opublikowano

Danganronpa: The Animation

Fabuła, napięcie, zagadki.

Bo tak.

A i Magi: The Kingdom of Magic

bo napięcie

bo fabuła

bo akcja

bo postacie

bo tak

Różowa krew w Danganronpie odpycha dosyć a samo anime jakoś szału nie robi tak według mnie, a magi mam w planach.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Różowa krew w Danganronpie odpycha dosyć a samo anime jakoś szału nie robi tak według mnie, a magi mam w planach.

Bo gra czy tam anime musiała być +16 a wytwórnia nie pozwalała na krew. Krew mogła się pojawić przy wymaganiach +18.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...